Hur man sparar pengar på ett nytt bilköp

Att köpa en ny bil kan kännas som att sätta en handpenning på ett hus när man betänker hur mycket bilar kostar idag. Du kan lägga upp en ny bil köp eftersom du avstängd vid tanken på att göra bil betalningar för de närmaste åren. Men en smart shopper kan hitta bra erbjudanden på nya bilar om de tar sig tid att göra en del efterforskningar. Instruktioner
1

Leta efter bilar som intresserar dig på mer än en bilfirma. Det kan vara en väsentlig skillnad i nya bilar från en återförsäljare till nästa. Vissa konsumenter har sparat så mycket som 34 procent på priset för en ny bil bara genom att jämföra priser på olika återförsäljare. Detta gäller särskilt om du är villig att resa ut i ditt område för att köpa din nya bil.
2

Be om ett bättre pris på en ny bil som intresserar dig. Många människor antar att bilhandlare inte kommer att erbjuda ett lägre pris om du förhandla med honom. Ta initiativ till att be försäljaren bästa pris han kommer att erbjuda dig att köpa den nya bilen. Tala försäljaren hur mycket du är villig att betala för bilen.
3

Watch för end-of-the-års avslut erbjudanden på nya bilar. Du kan spara pengar genom att köpa en ny bil under de sista månaderna av året. Som nästa års modeller anländer på tomten, återförsäljare slash ofta priserna på innevarande års inventering för att göra plats för de senaste modellerna. Bokslutskommuniké försäljning är ofta annonseras på lokala TV-stationer. Efter en ny bil på eller i närheten av sjöar
4

Shop. Bra bil erbjudanden kan ofta haft kring Alla hjärtans dag, jul och andra storhelger. Återförsäljare är ofta villiga att erbjuda försäljningspriserna på långa helger. Sluta med vissa lokala återförsäljare när en semester närmar att avgöra om de är villiga att erbjuda dig några pengar att spara erbjudanden.
5

Hitta de bästa låneräntor för att spara pengar på din nya bil över löptiden för ditt lån. Titta in lånemöjligheter hos din bank, Credit Union och generalagenten. Om du har bra kredit, kanske du kan dra nytta av låga räntor eller ens 0 procent räntor som erbjuds av generalagenten. Ta dig tid att hitta de lägsta räntorna och avgifter finansiering för din auto lån.
6

forskning bilen du vill köpa på nätet. Bestäm den genomsnittliga detaljhandeln värde och använda denna kunskap för att säkerställa att du inte betalar för mycket för en bil. Om en försäljare försöker sälja dig en bil för mer än det är värt, berätta för honom att du är medveten om vad prislappen borde vara. Du är mindre sannolikt att tas tillvara om säljaren inser du vet något om bilen och det pris du ska betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76429.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.