Bil Faktura Information

I dagarna innan Internet fått utbredd användning, hade de flesta konsumenter inte hur mycket en ny bil faktiskt kostar en återförsäljare. Nu är bilen faktura information allmänt tillgänglig. Bil fakturor är en användbar bil shopping-verktyg, men vissa konsumenter inte inser att fakturan inte kan representera den faktiska kostnaden till återförsäljaren. Om du utbilda dig själv om bilen fakturor, kommer du att veta vad de egentligen betyder och hur de kan användas mest effektivt. Definition

En bil faktura är ett dokument som listar givarens kostnad för ett nytt fordon, inbegripet eventuella alternativ och paket utrustning. Dessa kommer att specificeras i detalj. Den innehåller också destination avgift, en legitim avgift som täcker transport av den nya bilen till generalagenten.
Missuppfattningar

Många nya bilköpare tror att en bil faktura representerar det pris som en återförsäljare betalar för bilen. Detta är inte nödvändigtvis sant. Om du köper en bil från en återförsäljare för beloppet på fakturan, det betyder inte att du får det till självkostnadspris. Det finns en "holdback" belopp som kan vara ett schablonbelopp eller en procentsats av fakturan priset. Dessa pengar ges till återförsäljaren av tillverkaren, effektivt minska fakturabeloppet. Periodvis finns även fabrik till återförsäljare incitament som minskar fakturan priset.
Fördelar

Även om en bil faktura inte får företräda den verkliga kostnaden för bilen, det ger konsumenterna en bra punkt att inleda förhandlingar. Smarta bilköpare vet att det är dumt att betala tillverkarens föreslagna priset (MSRP) för de flesta bilar om du vill ha en särskilt populär modell. Den MSRP är en konstgjord pris, bilen fakturan är ett mer användbart verktyg när man förhandlar om ett avtal
Research
p Det är inte svårt för en konsument att hitta en bil. faktura. Fakturor är tillgängliga online från olika webbplatser, såsom Kelley Blue Book och Edmunds. Välj den bil som du är intresserad, lägg på några alternativ och paket, och du kan se fakturan priser tillsammans med tillverkarens föreslagna priset (MSRP). Många återförsäljare kommer också att visa dig en kopia av fakturan om du begär det.
Varning
p Om du gör en affär för att köpa en ny bil baserad på fakturan priset , se upp för extra avgifter som eventuellt tillkommer på baksidan slutet av affären. Till exempel kan en återförsäljare överens om att sälja dig en bil på fakturan pris eller en viss procentsats under den totalt. Däremot kan det finnas en "dokumentation avgift" eller något liknande med på kontraktet. Denna avgift kan vara allt från $ 75 till hundratals dollar, och det är ingenting annat än vinst till återförsäljaren. I vissa stater, om en återförsäljare tar ut en dokumentation avgift till en kund måste han ta ut det till alla. Han kan emellertid subtrahera den från det förhandlade priset på bilen. Om han inte kommer, att hitta en återförsäljare som kommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76376.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.