Ford Flex Alternativ

Om du tror att du har tre barn som du behöver för att köra en töntig minivan, tänk om. Ford Flex är lika rymlig som en sju-sits minibuss och har fördelen av att vara mer elegant än de flesta andra fordon på vägen. Enkelt uttryckt, det finns inget annat på marknaden som ser ut som Ford Flex. EcoBoost

EcoBoost är en viktig möjlighet att plocka på din nya Ford Flex, eftersom det skänker basen 3,5-liters, V6-motor med turboladdning och direktinsprutning. Resultatet är nära muskel-bil prestanda (355 hästkrafter) blandat med 17/25 EPA betyg bränsleeffektivitet, jämfört till 19/25 för den grundläggande motorn, som är nere på strömmen med mer än 100 hästkrafter.

Sync

Sync har snabbt blivit en av Fords stycken signatur teknik. Utvecklad i samarbete med Microsoft, kan Sync du styra navigation, radio och mobiltelefon med rösten, utan att någonsin behöva lämna din plats. Sync kräver också 911 omedelbart om den känner av en olycka. Sync är gratis på många modeller som Flex, men på lägre-end-modeller, som Focus, det finns en liten avgift som läggs nära till $ 200 till prislappen.
Kylda Center Console
p Om du någonsin har haft ett fordon där barn var de främsta passagerare, du vet vikten av att bära snacks med dig. Den kylda mittkonsolen alternativet ligger mellan de andra sätesraden och är rymlig nog för att lagra en sexpack soda och några påsar med färsk frukt. Bilen måste vara igång för kylskåpet att arbeta, så att inte parkera på en dammig mycket för 10 dagar nära Death Valley och förväntar sig att hitta dina äpplen fortfarande ser skarp. Addera Sony Audio System

Sanna audiofiler som vill ha det bästa i premium-ljud kommer att komma upp med tillräckligt med kontanter för att välja den översta nivån Flex Limited eller SEL-modeller. När Ford ville designa ett exklusivt ljudsystem för vardagsrummet som inställningen av dess Flex, vände de sig till premiär ljud expert Sony. Resultatet är standard på Limited-modellen och har 390 watt pumpa genom 12 optimalt placerade stereohögtalare. Ford ger dig också fri XM Satellite Radio för tre månader om du alternativet Flex med denna enastående ljudanläggning.
Multi-Panel Vista Roof

Multi-Panel Vista Tak alternativet har blivit mycket populärt med nya bilköpare, eftersom det kan ta vad som är normalt en mörk, dyster interiör och göra det känns verkligen rymlig. Genom att göra det mesta av taket glas, har Fords tekniker lyckats öppna upp ännu mer upplevd rymd i det inre av Flex. Det är ganska något, som Flex har en ganska stor sjusitsiga inredning redan. Medan Multi-Panel Vista Roof förvandlar metall till glas den inte har något glas som rör sig som en taklucka eller moonroof. Samtliga av glaset är fäst på Flex med detta alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76525.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.