Hur man bygger en Jeep Wrangler

Människor ofta drömmer om den perfekta bilen som de skulle vilja äga en dag. När den dagen kommer, varför slösa din tid på att söka för mycket för vad du vill? På Jeep hemsida kan du välja de funktioner för att bygga din egen Jeep Wrangler till spec så att du kan få precis vad du hoppas att hitta. När du har köpt exakt Jeep Wrangler du önskar, kan du njuta av att köra din dröm bil varje dag. Instruktioner
1

Visa webbplatsen. Jeep hemsida har utformats för att hjälpa konsumenterna att se över jeepar tillgängliga för köp. På sidan kan du få en broschyr, bygga din egen, registrera dig för Jeep nyhetsbrev, betalningar uppskattning, och schemalägga en provkörning.
2

Bygg en Jeep Wrangler. Längst upp på sidan på Jeep hemsida klicka på "Bygg din egen" alternativet. Förhandsgranska alla de olika typer av jeepar som finns och klicka på Jeep Wrangler.
3

Välj en modell. På modeller fliken kan du välja mellan de olika typer som finns, inklusive XB paketet, XS-paketet, Sahara, eller Rubicon. När du gjort ditt val klickar du på knappen "Nästa".
4

Välj en färg. Flytta markören över varje listad färg för att förhandsgranska den på Jeep Wrangler bilden ovan. Välj färg yttre färg, tak färg och interiör tyg du föredrar och klicka på "Nästa".
5

Pick från de tillgängliga alternativen. Under fliken Alternativ kan du förhandsgranska alla alternativ ingår med Jeep Wrangler och lägga till några extra som du föredrar t.ex. motorvärmare, mp3-spelare kompatibilitet, en GPS-enhet, och säkerhetsalternativ. När du har gjort alla dina val väljer du "Next". Sammanfattningen
6

Review. På sammanfattande sida kan du se alla de val som du har valt. Du kan också förhandsgranska priserna för varje val och ändra någon inställning för att passa dina behov.
7

Finans och köpa din Jeep Wrangler. För att slutföra köpet klickar du på "Hitta detta fordon i lager" knappen på högra sidan av sidan Sammanfattning. Du kommer då att ske med en lista över Jeep Wranglers som matchar dina specifikationer finns i ditt område. Om du inte ser vad du letar efter, kontakta en Jeep återförsäljare i ditt område och de kommer att hjälpa dig att göra din beställning. Om du behöver finansieringsalternativ, klicka på "Ansök om kredit" i rutan till höger på sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76332.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.