Så här importerar en Ford Fiesta Diesel

På grund av skillnader i prissättningen, kan du finna det fördelaktigt att importera en ny bil från utlandet istället för att köpa ett inhemskt. Trots att importera en Ford Fiesta Diesel är lite annorlunda från att importera någon bil i USA, bör försiktighet iakttas vid iakttagande av import och export regler. Därför kommer hyra tjänster av en registrerad importör befria dig från alla nödvändiga byråkratiska pappersarbetet och rutiner, och kommer att göra din upplevelse att köpa en bil från utlandet relativt problemfri. Instruktioner
1

Kontrollera om Ford Fiesta Diesel är på listan över de fordon som får importeras. En förteckning över sådana fordon är publicerad av National Highway Traffic Safety Administration (se referenser). I september 2010, är ​​Ford Fiesta Diesel berättigade, men förutsättningarna kan förändras.
2

erhålla tjänster av en registrerad importör för ditt fordon. En registrerad importör ordnar transporten, genomföra alla nödvändiga papper, inspektioner, betala tull skatt (för närvarande 2,5 procent av nuvärdet av bilen), och kommer att genomföra alla nödvändiga ändringar för din bil för att göra det väg lagligt. Du kommer att köpa din bil genom importören, som kommer att ha alla nödvändiga kontakter för Ford Fiesta återförsäljare utomlands.
3

Betala för bilen och ordna transport till ditt hem. Importören kan antingen transportera fordonet till sitt kontor för dig att plocka upp eller ordna transport till din bostad mot en extra avgift. Priset på fordonet och alla tjänster som utförs av den registrerade importören faktureras till dig som en betalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76762.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.