Hur man avgör en ny bil Pris

För många människor , att köpa en ny bil är en av de största finansiella investeringar i deras liv . En genomsnittlig amerikanska bil kostar nu mer än $ 28.000. Tills nyligen , höll auto återförsäljare de flesta av korten när det kom till prissättning sina bilar . Men med några få , enkla att hitta resurser , kan smarta bilköpare samla tillräckligt med information för att spara tusentals dollar i baspris , räntor och skatter . Med tanke på att den genomsnittliga nya bilen kommer att förlora så mycket som 20 procent av sitt värde under det första året , att hitta rätt pris är avgörande . Instruktioner
1

Börja med online- resurser för att uppskatta marknadspriset på en ny bil . Det finns flera utmärkta online räknare som ger dig ett bra utbud av lokala priser , inklusive Edmunds , Kelley Blue Book , och National Återförsäljare Auto Association . Vara exakt den modell du vill köpa .
2

Jämför priser med lokala återförsäljare . Om möjligt , har dealern e-post eller faxa dig en offert för det fordon du är intresserad av att köpa . Detta kommer att ge dig en god uppfattning om utbudet av lokala priser , och det kommer också att ge dig förhandlingsposition när du börjar förhandla med återförsäljarna .
3

Visit bilåterförsäljare och börja förhandla . Nya bilpriser kan variera vid olika tider på året . Förhandla upp från återförsäljaren priset , istället för att försöka pruta ner från tillverkarens föreslagna priset , eller MSRP . Basera ditt erbjudande på det totala priset på bilen , i stället för förväntade månatliga betalningar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76826.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.