Vad är en hybridbil?

Bilföretag har uppdaterat nästan alla sina flottor med ett urval av hybridbilar. Medan hybrid låter som något ur en science-fiction film, är användningen av ordet hybrid ganska enkelt i bilvärlden. Hybrider har många fördelar jämfört med vanliga bilar, och det är troligt att deras popularitet kommer att fortsätta växa tills hybrider anses standarden bilen över hela världen. Förstå vad en hybrid är och vad den gör kommer att hjälpa dig nästa gång du läser om eller handla för en dessa innovativa fordon. Funktion

En hybridbil är en bil som använder två motorer --- en bensindriven motor och en elmotor. Bensinmotorn driver en turbin som driver elmotorn som driver bilen. Detta minskar bränsleförbrukningen eftersom mer av bilens effektbehovet är placerad på den elektriska snarare än gasmotor. Ett batteri i den bakre delen av bilen lagrar extra kraft som byggs upp från den elektriska motorn.
Fördelar

hybridbil kommer med många fördelar jämfört med en standard bil. Användningen av den elektriska motorn kommer att spara bil ägare nästan 50 procent i bensin kostnader på grund av de ökade miles per gallon (mpg). Det påverkar också miljön eftersom mindre CO2 släpps ut i atmosfären om mindre gas används. Hybridbilar kommer också med flera skattelättnader eller krediter. Kontrollera din lokala, statliga och federala regeringen för mer information och deadlines.
Överväganden

Medan de flesta hybrider använder den elektriska motorn för en bensin besparingar, vissa använder det främst för prestanda. Kontrollera att se MPG förhållandet medan shopping för ett fordon för att säkerställa att den hybrid namnet inte används mer för show än fördelar. SUV och hybrider lastbil kan tyckas ha en låg MPG-förhållande, men det verkliga antalet är högre än de flesta andra lastbilar och stadsjeepar. Därför, för att jämföra MPG förhållandet till andra fordon av samma typ.
Plug-In Hybrid

Den nyaste versionen av hybriden är plug-in-hybrid. Plug-in hybrider har både en elektrisk och bensinmotor, men bilarna är oftast inkopplad och laddas, vilket minskar deras beroende av bensin. Bensinen del endast används i nödsituationer eller för långa resor.


Typer Även om plug-in-hybrider är relativt nya på marknaden, det finns redan många hybrid bilmodeller tillgängliga. Två av de mest populära hybridbilar är Honda Civic och Toyota Prius. SUV hybrider inkluderar Ford Escape och Chevy Tahoe. Den mest populära modellen är Chevy Volt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76362.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.