Hur Lease Små Vans

Leasing en liten skåpbil är precis som leasing alla andra fordon. Gör din forskning på nätet, ta reda på om några aktuella kampanjer eller incitament som körs för märke och modell du tittar på. Gör din jämförelse shopping och hitta det bästa erbjudandet. Du ska köra din lilla skåpbil på nolltid med tillfredsställelsen av att veta att du gjorde dina läxor och fick en hel del. Instruktioner
1

Få online och börja göra din jämförelse shopping mellan de olika tillgängliga små skåpbilar som finns tillgängliga från olika tillverkare. Platser, såsom cars.com, autotrader.com och edmunds.com, låter dig jämföra bilar sida vid sida för att hjälpa dig att bättre avgöra vilken liten skåpbil som fungerar bäst för dig.
2

Ta lista med små skåpbilar som skulle fungera för dig och börja prissättning ut dem. Check tillverkar hemsidor, leasingbolag webbplatser, tidningar och lokala webbplatser återförsäljare att hitta några incitament, rabatter eller aktuella specialerbjudanden hyreskontrakt på något av dina val.
3

Email flera Internet försäljningschefer på olika återförsäljare för att få den bästa prissättning du kan på din nya lilla skåpbil. Låt dem veta att du är medveten om alla nuvarande incitamenten, rabatter, restvärde och annan relevant information. Detta kommer att hjälpa dig att få det bästa med den minsta krångel eftersom säljaren har inget sätt att dölja saker som pengar faktor köpkurs (effektiv ränta) på din hyra.
4

Välj återförsäljaravtalet som var den mest uppriktiga och rakt fram med dig och schemalägga en dag och tid att plocka upp din nya lilla skåpbil. Be att fylla i en kreditansökan och faxa det till generalagenten tillsammans med ditt körkort och en nuvarande försäkring kort för att få alla papper klara innan du anländer.
5

Ge din nya lilla skåpbil full gå runt och kontrollera eventuella brister, inklusive repor, stötar eller bucklor på din nya bil. Om det finns några fläckar har ekonomichef som hanterar dina papper skriva ner det på "Due Bill" så att du har bevis på att du inte åsamka skador på fordonet. Detta kommer också att hålla återförsäljaravtalet ansvarig för fastställande av det snarare än att lämna skulden på dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76515.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.