Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man bygger en Supertrapp ljuddämpare

SuperTrapp halsdukar har endast tre utbytbara komponenter: slutet cap, stapeln av tuning skivor och kärnaggregatet. De ljuddämpare är modifierade, eller inställd, genom att addera eller subtrahera från antalet av metall-skivor i en stapel. SuperTrapp föreslår att en motorcykel utrustad med en av sina avgaser effektivt kan ställas in genom att helt enkelt addera eller subtrahera skivor i ljuddämparen. Företaget säger att, i allmänhet, kommer att lägga till fler skivor till stacken öka hästkrafter, luta motorn och öka ljudstyrkan och flödet av avgaserna. De uppger också att subtrahera skivor quiets avgaserna, begränsar flödet, göder motorn och ökar motorns vridmoment vid låga varvtal. Saker du behöver
Allen uttag
Hylsnyckel
Penetrerande olja
ersätter SuperTrapp kärnaggregat
ersätter SuperTrapp tuning skivor
SuperTrapp hög temperatur smörjmedel eller motsvarande
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket och skiva stack från slutet av ljuddämparen genom att lossa skruvarna ändstycke med en hylsnyckel och ¼ tums Allen socket. Boka de tre skruvarna.
2

Ta kärnaggregatet genom att lossa de två ¼ tums insexskruvar på undersidan av ljuddämparen nära utloppet. Lossa kärnor som är rostat på plats med penetrerande olja. Addera 3

Sätt kärnan byte ljuddämparen i Ijuddämparhöljet. Byt ut två ¼ tums insexskruvarna och dra åt till 22 tum pounds av vridmoment med en momentnyckel och en ¼ tums Allen socket.
4

Byt stapelbara skivorna i din gavel-lamellaggregatet med ersättande skivor. Stack 10 till 20 skivor i gaveln med den platta sidan av skivorna är vända bort från gaveln.
5

Täck gängorna på skruvarna ändstycke med ett tunt lager SuperTrapp hög temperatur smörjmedel eller dess motsvarighet. Sätt i skruvarna genom gaveln-skiva stapelanordningen.
6

Skruva ändkapseln-skiva stapelanordningen till slutet av ljuddämparen. Dra den översta skruven först, längst till vänster skruv sekund och längst till höger skruv sist.
7

Dra åt skruvarna gavel till 22 tum pounds av vridmoment med en momentnyckel och en ¼ tums Allen uttag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75981.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.