Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Så att ta isär Sportster Slip-On Pipes

Ta bort originalutrustning slip-on ljuddämpare från en Sportster är ett enkelt skruvar och muttrar jobb. Eftersom de fabriksinstallerade ljuddämparna är alltför begränsande, är det en av de första ändringarna många nya ägare gör när de köper en ny cykel. Byte av ljuddämpare är billigare än att byta hela avgassystemet, och många företag säljer ersättning ljuddämpare som inte strypa motorcykeln. Harley säljer egna Screaming Eagle varumärke av ersättning-slip ons Sportsters. Byte av ljuddämpare kommer att lägga minst fyra hästkrafter till din cykel. Saker du behöver
platt skruvmejsel skiftnyckel
Socket och uttag hex
Open end skiftnycklar
Penetrerande olja
Visa fler instruktioner
1

Lossa värme klämmor sköld slang på båda avgasrören med en platt skruvmejsel. Lossa med en hylsnyckel och hex socket, men ta inte bort, de header bultar rörfläns i avgasgrenröret.
2

skruva isär klämman som fäster avgasröret till remdrift lock med en öppen -end skiftnyckel. Lossa klämman som håller fast halsdukar till avgasrören med en skruvmejsel.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller halsdukar till fästet till grenröret med en skiftnyckel.

4

Spray både avgasröret ljuddämpare fogar med penetrerande olja. Slap halsdukar med öppen hand. Vänta fem minuter.
5

Skjut halsdukar utanför de slutrör. Harley-Davidson insisterar ljuddämparna inte ska tas isär och är utbytbara endast som en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75984.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.