Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man gör Ljuddämpare

Göra en ljuddämpare är en givande, men ändå enkel process. En lätt ljuddämpare för mindre motorer kan tillverkas med hjälp av endast ett fåtal rör och en hårspray kan. Med hjälp av en hårspray kan möjliggör enklare manipulering av aluminium och den korrekta formen för att konstruera en ljuddämpare. Dessutom kan den lätthet en hårspray möjliggör användning av JB Weld i säkra projekt tillsammans. En tyngre kan skulle orsaka att svetsningen skramla isär under stress. Dessa halsdukar kommer att behålla sin struktur upp till temperaturer på 120 grader Fahrenheit. Saker du behöver
Aluminum hårspray kan
Borra
spetstång
Pressure bröstvårtan
spritikompresser
Pipe, ¼ tums diameter, 3-4 inches lång
Böjd pipe, ¼ tums diameter, 5 inches lång
Kort rakt rör, ¼ tums diameter, 2 inches lång Sida 2 Rubber beslag, ¼ tums diameter
JB svets
Popsicle stick
Show More Instruktioner
en

Borra ett litet hål i mitten botten av burken ungefär? tum i diameter. Använd en träborr vid låg hastighet för säkerheten. Ta bort plasten ventilen och skaftet med en spetstång. Böj hålet öppna något så den är rund och ¼ tum i diameter. Vid ungefär en tum från botten av burken, stansa ett hål och installera trycket nippeln. Tvätta burken med alkohol och lägg åt sidan.
2

Montera ett rör in i huvudet på burken, placera en gummi passar runt röret. Se till att röret tätt passar och ingen luft kan undkomma passagen i leden. Detta är där avgaserna lämnar ljuddämparen enheten. En krökt rör kan användas vid behov. Montera mindre röret in i botten av burken
3

. Återigen, placera en gummi passar runt röret. Detta kallas inloppsröret. Säkerställ ingen luft kan undkomma det område där röret och kan träffas.
4

Bifoga ett krökt rör till inloppsröret i botten av burken. Den böjda röret ska passa in i inloppsröret. Med hjälp av en popsicle pinne, sprida en liten mängd av JB Weld runt rörfogen. Kontrollera att JB Weld smidigt appliceras utan klumpar. Avsätta i upprätt läge och låt härda över natten.
5

Rengör rören med alkohol. Låt torka och passa in på motorn på önskad plats. Fäst inloppsröret till motorn med skruv eller fästdon. Använd ett buntband som fästs vid motorn och hängde längs utloppsrör. Detta gör att ljuddämparen att upprätthålla en fri fäste för säkerheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75915.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.