Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Vad är en Varv gemensamma Exhaust bandklämma ?

En överlappsfog avgas bandklämma används för att ansluta två avgasrör utan nödvändigheten av svetsning dem . Den kan också användas för att ansluta ett avgasrör till ljuddämparen. Vad är en Lap Joint ?

Överlappsfog , vare sig i träslöjd , metall arbete eller med rör , är ett gemensamt där ändarna överlappar varandra . I fallet med ditt avgassystem betyder det att ett rör passar in i en annan . Dessa två ledningar skall väl anslutna och förseglas för att förhindra utsläpp av avgaser . Tätar skarven


Om du sänker hela avgassystemet du kan svetsa i knät fogar antingen med en svetsutrustning eller oxy - acetylen fackla . Dessa metoder ger en stark försegling , men kan vara mycket kostsamt. Det är inte möjligt att helt svetsa överlappsfogar i avgassystemet medan systemet är fäst till bilen, sålunda avgassystemet måste tas bort .
Beskrivning och Typer

överlappsfog avgaser bandklämma är ett metallföremål för att linda runt rören som också omfattar en passande att dra åt klämman . Den stora fördelen med denna typ av klämma är att du kan placera den runt leden när avgassystemet är fortfarande på plats på bilen . Överlappsfog avgaser bandklämmor kommer i en mängd olika storlekar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75973.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.