Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Automotive Ljuddämpare Repair

En ljuddämpare är en metallisk enhet som är en del av en bil eller motorcykel avgassystem som minskar brus. Ljuddämpare är skyldiga enligt lag i de flesta stater, och de kan vara dyra att ersätta när de misslyckas. Ljuddämpare är metallic så de kan rosta eller utveckla hål som metall korroderar. Reparera en ljuddämpare kan ta tid och vara svårt för dem utan bil erfarenhet, men gör det på rätt sätt kan spara pengar på mekanik. Saker du behöver
Jack
Lång skruvmejsel
Drill
eller skruvar
Welder
Metallplatta
Clamps
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Höj bilen med en domkraft eller stöder bil. Se till att bilen är säker och är ingen risk för att falla.
2

Sätt bilen på och håll spetsen av en lång skruvmejsel upp till ljuddämparen under bilen. Håll skruvmejseln huvudet mot örat. Genom att flytta skruvmejseln runt ljuddämparen, bör du kunna höra om det finns några skallror och avgöra var de kommer ifrån.
3

Borra ett litet hål i ljuddämparen där du hör skramlet.
4

Sätt en stor Gips skruv i hålet. Detta hjälper till att eliminera klapprande ljud och är en bra tillfällig reparation för ljuddämpare problem tills du kan få den ersatt.
5

Svetsa en liten metallplatta över några större hål eller rostiga områden i ljuddämparen. Du kan också använda klämmor för att hålla metallen på plats över hålet.
6

Ansök sealer till några små hål eller bucklor. Det finns avgaser reparationssatser finns som tätningsmedel avsedda för ljuddämparen användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75929.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.