Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installera nya strålkastare på en 2003 Ford F-150

Ford använder halogenlampor inrymt i en strålkastarenheten för framåt belysning på 2003 F-150 modell fordon. Glödlampan ansluts till strålkastaren montering och hålls på plats av en strålkastare glödlampshållaren, som tjänar till att täta och isolera strålkastarenheten från atmosfären. Med tiden, kan filamenten inom glödlampan bryta grund av vibrationer. Byt ut glödlampan utan fördelen av verktyg. Instruktioner
Borttagning
1

Vrid tändningsnyckeln och strålkastare växlar till "Off". Lyft huven.
2

Lokalisera de två strålkastare flikarna höljesfasthållarstruktur inuti motorrummet strax bakom och ovanför strålkastaren husenheten. Dra flikarna något mot fordonets bakre del och dra upp dem att släppa strålkastaren husanordningen.
3

Separat strålkastaren huset från framsidan av fordonet för att exponera strålkastaren elektriska kontakten på baksidan. Kläm ihop låsflikarna på sidan av den elektriska kontakten och dra ut kontakten ur strålkastaren glödlampa. Avlägsna strålkastarenheten från fordonet.
4

Rotera strålkastaren glödlampshållaren moturs för att snäppa loss den från strålkastaren huset. Ta bort strålkastaren glödlampshållaren. Ta tag i strålkastaren lampan och dra ut den ur strålkastaren bostäder.
Installation
5

Sätt i den nya strålkastaren glödlampa i strålkastaren huset med den platta sidan av glödlampan kontakt uppåt.
6

Montera strålkastaren glödlampshållaren på baksidan av strålkastaren huset och vrid det medurs tills det snäpper på plats. Anslut strålkastaren elektriska kontakten till strålkastaren glödlampan och skjut den tills kontakten snäpper på plats.
7

Guide strålkastaren huset på plats. Se till att strålkastarenheten är korrekt i linje med justeringsstiften på baksidan av huset, in i hålen i kroppen och ingrepp med förstärkningsribbor runt kanten av strålkastaren bostäder urtaget. Tryck ner på strålkastaren flikarna höljesfasthållarstruktur tills de klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75794.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.