Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Automatisk växellåda Flush Rutiner

Köpa en helt ny växellåda kan ställa dig tillbaka så mycket som $ 2.000. Allt som kan göras för att hålla din växellåda fungerar smidigt rekommenderas starkt . En transmission flush är en sådan uppgift , och med information om detta ämne kan vara till nytta för fordonsägare . Rutiner

En transmission flush är processen att ersätta gamla transmissionsolja med ny vätska . Vätskespolning maskiner kan användas för detta och är kända för att göra processen enkel och snabb , att endast ca 10 minuter eller så att slutföra. Bilen sätts i parken och motorn kvar tomgång som den gamla vätskan byts ut för det nya .
Betydelse

Slitna vätska är skadlig för transmissioner , ofta resulterar i dem misslyckas helt och hållet . Gamla vätskan blir oxiderat och misslyckas med att smörja transmissionen liksom den gjorde när den var ny . Reglerventiler även fastna på grund av gamla smutsiga vätskan . En transmission flush eliminerar alla dessa skadliga effekter orsakade av gamla vätskan .
Tidsplan

Flushing en överföring på en regelbunden basis kan öka livslängden på transmissionen . Det rekommenderas att ha din sändning spolas ungefär var 40.000 miles eller så .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74807.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.