Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en 1995 Honda Accord Bumper

Din Honda Accord är stötfångarna är de första delarna av försvaret bilens ändar vid en eventuell påkörning eller frontalkrock. Skulle den olyckliga inträffar, kan du finna att byta stötfångaren till 1995 Accord är inte en så svår uppgift. Om du har möjlighet att hitta en matchande ersättare för stötfångaren, kanske du kan utföra den här reparationen hemifrån. Lyckligtvis finns det inga speciella verktyg krävs för jobbet. Saker du behöver
Skyddsglasögon
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ny främre stötfångare
Ny bakre stötfångare
Visa fler instruktioner
Ta bort och installera den främre stötfångaren
1

Öppna motorrummet.
2

Ta kylargallret genom att skruva loss de fem skruvarna på toppen med en stjärnskruvmejsel. Tryck ned kvarhållningsflikama, med en skruvmejsel, som ligger mellan grillen och varje strålkastare. Ta bort gallret.
3

Skruva plast skruvarna med en stjärnskruvmejsel och skruva isär stötfångarens skruvar med din hylsnyckel, från under stötfångaren.
4 < p> Lossa fästskruven på varje blinkers hus med en stjärnskruvmejsel. Dra husen mot dig för att frigöra dem. Ta bort glödlampan uttag, vrid dem moturs och dra. Ställ husen åt sidan.
5

Demontera skruvarna som finns inuti urtagen blinkers med din nyckel. Vissa avtalen kan ha mer plast skruvar i stället för bultar i fördjupningarna.
6

Avlägsna återstående plast skruven längs den övre delen av stötfångaren med din Phillips skruvmejsel.
7

Separera stötfångaren genom att dra den uppåt och sedan dra den mot dig.
8

Följ alla stegen i det här avsnittet i omvänd för att installera den nya stötfångaren. Det finns inga åtdragning specifikationer för att dra åt skruvarna. Addera Ta bort och installera den bakre stötfångaren
9

Bänd upp, med en skruvmejsel, den bakre stötfångaren till fender väl klipp att behålla stötfångarens främre ändarna.
10

Skruva loss de fem plastskruvarna överst på stötfångaren med din Phillips skruvmejsel. Gör samma sak för de fyra skruvarna på undersidan av stötfångaren.
11

Skruva sido markörerna "(ljus) fästskruvar med din Phillips skruvmejsel och ta ut de lätta husen. Vrid de lätta sockets moturs för att ta bort uttag och lökar. Ställ husen åt sidan.
12

Unbolt två lägre stötfångaren fästskruvar med din hylsnyckel, under din Accord.
13

Ta bort paneler inifrån Accord stam och skruva isär de övre fästmuttrar med din hylsnyckel.
14

Dra stötfångaren mot dig och ta bort den.
15

Följ alla stegen i det här avsnittet i omvänd att installera den nya stötfångaren. Det finns inga åtdragning specifikationer för att dra åt skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73199.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.