Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter små slangar Motorbränslesystem

Bränslet linjen på en liten motor är det som föder gasen till motorn, låter det gå. Om bränsleledningen på din lilla motorn är igensatt, gamla, spruckna eller skadade på annat sätt du kommer att behöva byta ut bränsleledningen att hålla din lilla motorn i trim. Detta är inte ett komplicerat arbete - allt du behöver är en liten behållare, en ersättare bränsleledning och en tång. Saker du behöver
liten behållare
nytt bränsle Tänger linje Addera Visa fler instruktioner
1

Lokalisera motorns bränsleledning. Bränslet linjen är den lilla svarta eller klar rör anslutet till undersidan av bränsletanken. Bränslet linje kommer att gå från bränsletanken till motorn. Anslutning av bränsleledning till motorn och bränsletanken är små metall besöksförbud klipp.
2

Placera en liten behållare under bränsleledningen. Den lilla behållaren kommer att fånga något bränsle som kan rinna medan du är preforming här jobbet.
3

Krama lilla metallklämma som säkrar bränsleledningen till bränsletanken med tången. Dra bränsleledningen bort från bränsletanken. Krama lilla metallklämma som säkrar bränsleledningen till motorn med tången. Dra bränsleledningen från motorn.
4

bort de små metallklämmor från båda ändarna av bränsleledningen genom att dra bort från bränsleledningen. Placera de små metallklämmor på den nya bränsleledningen genom att skjuta dem på bränsleledningen.
5

Placera den nya bränsleledningen på utgående hål på bränsletanken som du kopplade bort den gamla bränsleledningen från. Kläm metallklämma med tång för att lossa och ansluta nya bränsleledningen till bränsletanken.
6

Placera den nya bränsleledningen på utgången hålet på motorn som du kopplade bort den gamla bränsleledningen från . Kläm metallklämma med tång för att lossa och ansluta nya bränsleledningen till motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71775.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.