Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Blacken Bumpers

Svarta stötfångare kan visas bleknat efter några år av ständig exponering för elementen. Vax och polish kan också bygga upp på ditt rikligt, orsakar det att se matt och sliten ut. Det finns några enkla metoder för att uppnå att färskt från fabriken utseende. Saker du behöver
svart sprayfärg
Värmekanon Back-to-black kit
fint sandpapper
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
Förbered Bumper
1

Ta bort stötfångaren från bilen. Din stötfångaren är fastskruvad på och kan tas bort med en grundläggande Phillips-skruvmejsel. Även om detta kan tyckas tråkigt, kommer det att spara tid i det långa loppet och ger dig mer utrymme att arbeta. Du kommer också att kunna Refinish hela ytan.
2

Buff ditt rikligt med fint sandpapper. Detta kommer att ta bort överflödigt vax eller polish. Gnugga alkohol kommer också att släppa envis vax.
3

Tvätta stötfångaren med tvål och vatten. Detta kommer att eliminera allt grus från sandpapper samt rensa bort smuts och skräp. Du bör redan se en skillnad i villkor för din stötfångaren. Addera Blacken Bumper
4

Använd en värmepistol. Börja med att värma stötfångaren från en bra bit bort och gradvis kommer närmare tills du börjar se en skillnad. Plasten smälter och du kommer att ha en slät yta. Varmluftspistol finns för runt $ 20 på ett hem förbättring butik som Lowes, Home Depot eller Ace Hardware.
5

Använd en back-to-black kit som ett alternativ till att använda en värmepistol. Du hittar dessa för under $ 10 i butiker auto del. Dessa kan blekna med tiden och är bara en tillfällig lösning.
6

använda ett skikt av svart sprayfärg med en satin finish om du bara målar svarta plastremsor på stötfångaren. Använd inte detta på en helt svart icke-plast stötfångare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73880.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.