Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Dubbar Med Borrar

Studs fastnat på plats av rost och färg ofta vägrar att gå med handverktyg. Varje rörelse är ofta bulten bryta under en mutter gängad på bulten. Ta bort en stud från sitt hus med borrkronor tjänar två syften. Den första är att värma bulten under borrning, som bryter bindningen mellan bulten och den gängade delen. Det andra är att om dubben inte kommer loss med värmen från borrkronan kommer lite bort materialet från stuteriet tills ingenting finns kvar i hålet. Med rätt borrkronor kommer ofta vända tappen från den del utan extraktion verktyg. Saker du behöver
Körnare
Hammer
Vänsterhänt borr set
Borrmotor
Cutting
vätska
Visa fler instruktioner
1

Rikta spetsen på en körnare med mitten av tappen. Strike stansen med en hammare. Flytta körnare. Upprepa proceduren tills du har en fördjupning i mitten av tappen.
2

Säkra minsta borr från en vänsterhänt borr set till en borrmaskin. Coat borren med skärvätska.
3

in spetsen på borren på körnare depression. Pumpa in avtryckaren på borren för att borra ett hål genom centrum av tappen.
4

Öka storleken på borren i borrmotorn. Coat borren med skärvätska. Häll skärvätska ner det borrade hålet i tappen. Borra igenom stud med större borr, med föregående hål som en guide.
5

Swap borrkronor tills dubben fungerar utan det gängade hålet eller så kan du se de trådar hålet fastnar genom den återstående metallen av tappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73397.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.