Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter helljus lampor i en 2003 S-10

Chevy använde en komposit, ett stycke strålkastare inhysningssystem om 2003 S-10 modeller. Strålkastaren bostäder innehåller helljus, halvljus-och blinkers lampor i enskilda delområden inom husanordningen. Den helljus lampa är en enda filament, halogenlampa utan reflektor beläggning på spetsen som snäpper den innersta kammaren i strålkastarenheten. Bulb ändringar kan göras snabbt, utan användning av verktyg. Saker du behöver
kick-beam glödlampa, artikel nr 9005
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Parkera trucken, stänga av tändningen och strålkastare, och höja huven.
2

Lokalisera de två svarta strålkastarhus klämmorna i motorrummet strax ovanför och bakom strålkastaren bostäder. Tryck ner och in på den strålkastarhus objektivet något att avlasta klämmorna. Dra klämmorna upp för att ta bort dem från huset. Lyft kåpan uppåt och utåt för att ta bort den från grillen området.
3

Lyft upp något på den elektriska kontakten klippet och dra kontakten på baksidan av den innersta lampan. Iaktta försiktighet för att undvika att bryta den elektriska kontakten klippet. Ta tag i high-beam glödlampa montering och vrid den moturs tills den lossnar från strålkastaren huset.
Installation
4

Sätt in glödlampan i strålkastaren huset och vrid det medurs tills det snäpper på plats. Anslut den elektriska kontakten på hög-beam glödlampa.
5

Håll strålkastarna och blinkers kablar framför de två anpassning tungor på undersidan av strålkastaren bostäder. Guide tungorna i hålen på framsidan av kroppen och skjut strålkastarhus ner och in i urtaget i grillen.
6

in de två hållaren klippen i sina urtag i motorrummet och tryck dem helt på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75793.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.