Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort passageraren Front från en Honda Civic 2003

När du tar bort det främre passagerarsätet i din 2003 Honda Civic är inte komplicerat, måste du avmagnetisera krockkuddar innan du börjar arbeta. Det finns flera kablage kontaktdon för att koppla under sätet, varav en är luftkudden kontakten. Om du kopplar den här kontakten ledningsnätet med spänningsförande luftkuddarna kan påsen distribuera. Med den gamla stolen ur bilen, kan du uppgradera eller byta ut sätet i bilen. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen från negativa inlägget av batteriet genom att först lossa bulten av batterikontakterna med en skiftnyckel. Vrid av terminalen och isolera batterikabeln från batteriet så att den inte oavsiktligt kommer i kontakt med posten igen. Vänta minst 90 sekunder innan du fortsätter så att luftkudden för att fullgöra.
2

Öppna den främre passagerardörren. Leta glidskenorna under framför passagerarsidan säte. Addera 3

Skjut sätet hela vägen tillbaka och leta gavlarna på framsidan av glidskenorna. Bänd gavlarna utanför glidskenorna med en platt skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
4

Ta bort de två fästskruvarna som håller fast sitsen på golvet längst fram i glidskenorna, hjälp en hylsa och spärrskaft.
5

Skjut sätet hela vägen framåt och ta bort gavlarna på baksidan av skenorna. Med hjälp av en hylsa och spärrskaft, ta bort bultar från baksidan av glidskenorna.
6

Lyft den främre delen av sitsen och lokalisera de fyra kontakterna kablage under den. Lossa de fyra kontakterna, en i taget, genom att trycka på lås-fliken på kontakten och separera varje en.
7

Lyft sätet ur bilen via passagerarsidan dörröppning. Du kanske behöver en assistent för att få stolen ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71964.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.