Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ford F350 startar inte när motorn är varm

Ford F350 är en lastbil som många använder för att ta sig runt i oländig terräng eller dra en släpvagn. Om du har en F350 som inte startar när motorn är varm, har du förmodligen något fel med din kylvätska nivåer eller kylsystemet. Du behöver inte vara en mekaniker för att få din F350 igång igen, men en professionell ska hantera större reparationer. Felsökning problemet själv kan du spara pengar om du problemet är liten. Saker du behöver
Funnel
Kylvätska /destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Stäng av F350 av om det är överhettning. Du kommer att kunna berätta från temperaturmätaren på instrumentpanelen. Låt lastbil att sitta i tre till fyra timmar. Öppna huven för att låta motorn svalna snabbare.
2

titt över kylvätska nivåer i kylsystemet när huven är öppen. Den kylvätska ska märkas på tanken. Den är placerad på vänster sida av motorn. Leta efter maxstrecken på kylvätska tankar och se till att du har tillräckligt med kylvätska i systemet.
3

Använd en tratt att hälla mer kylvätska i tanken. Kylvätska kan köpas på auto butiker eller din lokala livsmedelsbutik. Se till att du får den 50/50 kylarvätska. Om du inte har tillgång till någon kylvätska, kan du använda destillerat vatten under tiden.
4

Titta under lastbilen för eventuella läckor. Detta kan komma från din lastbil vattenpump. Ha en professionell byta vattenpumpen, eftersom detta är en mycket komplicerad procedur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75105.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.