Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Toyota Corolla inre dörrhandtaget

Det finns många skäl för att ändra den inre dörrhandtaget för din Toyota Corolla. Oavsett anledning, kan du betala någon för att göra jobbet eller om du kan göra det själv. Du kan spara mycket pengar genom att göra det själv. Instruktioner
1

Koppla bort batterikabeln under huven. Detta är särskilt viktigt om du har några elektroniska komponenter i dörren, inklusive makt fönster, lås och säkerhetsfunktioner.
2

Öppna dörren och stötta öppna med en cinderblock eller tegel. Detta kommer att göra det lättare att arbeta utan att behöva hålla dörren öppen när du tar bort det inre dörrhandtaget.
3

Bifoga en plast vit klämma på handtaget. Du kommer att behöva skjuta den med tång. Flytta ringen i en komplett cirkel för att medge den att snäppa på plats. När detta händer, vrid den så långt det går.
4

Skjut nya dörrhandtag i dörren med handtaget pekande mot dörren gångjärn. Hålet av handtaget bör glida på stången som sträcker sig från dörren. I modeller tillverkade före 2004, kanske du måste sätta handtaget något framför dörrhandtaget hålet. Om detta är fallet, skjut in det, dra den mot den yttre kanten av dörren. Det bör glida på plats.
5

Fäst dörrhandtaget med skruven som togs bort från det gamla handtaget. Om detta inte är tillgängligt, gå till din lokala Biltema för att ta reda på storleken. Det varierar på olika årsmodeller och paket funktionen.
6

Knäpp kåpan på dörrhandtaget för att täcka skruv. Testa dörrhandtaget. Stäng dörren.
7

Återanslut batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71117.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.