Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att byta batteri på en Saturn Sky

Saturn Sky är en liten cabriolet, byggd för utmärkta köregenskaper och prestanda körning. Någonstans i designprocessen, togs beslutet att montera batteriet låg i framskärmen, som kräver att du tar bort hela fender för att komma åt batteriet. Detta är inte tekniskt svårt, men det är tidskrävande, och kan ta över en timme att göra korrekt. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta förarsidan fender från bilen med 3/8-tums Ratchet, förlängning och socket set. Det finns en skruv i dörren sylt, tre över toppen av fender i motorrummet, och andra över hela fender läppen och inuti fenderwell. Dessa är alla tillgängliga utan att ta bort hjulet. Lyft fender utanför i bilen och ställ den försiktigt ner någonstans det inte skadas.
2

Koppla bort minuspolen från batteriet med en skiftnyckel, sedan koppla det positiva. Skruva loss batteriet från slipsen ner med spärr, lyft sedan det genom fenderwell. Du kan behöva vrida ratten för att få ut batteriet hela vägen.
3

Skjut in det nya batteriet i batterifacket och skruva ner den med spärren. Installera om batteripolerna, ansluter det positiva först sedan det negativa.
4

Återkoppla fender på bilen, med hjälp av bestånd hårdvara och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72219.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.