Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ytterdörren högtalare på en 1996 Jeep Grand Cherokee

Uppgradera bilens högtalare är ett bra sätt att förbättra ljudkvaliteten från din radio eller stereo, och om du har uppgraderat stereon själv, kanske du behöver högtalare som har en högre wattmärkning att hantera kraften i den nya stereon. Om du behöver ta bort de högtalare som är placerade i de främre dörrarna din Jeep Grand Cherokee, ta bort dörrpanelen är det enda sättet att komma åt skruvarna som håller fast dem. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Wide spackel eller trim stick
Visa fler instruktioner
1

Leta skruven i fickan ovanpå armstödet och ta bort den med en stjärnskruvmejsel. Flytta upp till området bakom spegeln och ta bort skruven det liksom.
2

Leta skruven i trim panel bakom inre dörrhandtaget och ta bort den med din Phillips skruvmejsel. Ta bort panelen från dörren, försiktigt arbeta bort det över handtaget.
3

Bänd botten av dörrpanelen loss från dörren med ett trim pinne eller en bred, platt spackel . Arbetet runt panelen tills den är löst hela vägen runt. Dra ut på botten av dörren och lyft det en aning uppåt för att dra bort den från spåret längst upp på dörren.
4

Dra panelen utanför dörren ca 4 inches, ta sedan bort den elektriska kontakten från baksidan av fönsterhissen och strömbrytare lås genom att trycka på lås-fliken och dra kontakten rakt ut ur växeln. Ta bort panelen resten av vägen och ställ den åt sidan.
5

Leta reda på de tre skruvarna runt utsidan av högtalaren och ta bort dem med en stjärnskruvmejsel. Dra högtalaren av dörren och dra ut kontakten högtalarkabeln på baksidan av högtalaren.
6

Upprepa steg 1 till 5 för att ta bort högtalaren på motsatt sida av Jeep.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72144.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.