Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort trycket från Bränslesystem för Byte av bränslepump

Bränslesystemet trycksätter bränslet från bränsletanken till motorn. Bränsleinsprutningssystem mätare det bränsle som sprutas för cylindrarna genom att styra den tid injektorerna är öppna. För att injicera den korrekta mängden bränsle skall trycket vara konstant. Bränslepumpen innehåller en backventil för att säkerställa en snabb start nästa gång bilen startas genom att hålla bränsletrycket i hela systemet. Minska trycket i bränslesystemet för att förhindra sprutning lättantändlig bensin innan du byter komponenter bränslesystemet såsom en bränslepump. Saker du behöver
Metric skiftnyckel set
bränsletrycksmätaren med säkerhetsventil
Gas kan
Visa fler instruktioner
Stall Metod
1

Place fordonet i parken. Ställ parkeringsbromsen att förhindra fordonets rörelse. Öppna huven.
2

Öppna dörren gasen filler. Ta av tanklocket att avlasta bränsle ångtryck från bränsletanken.
3

Lokalisera säkringen bränslepumpen. Generellt är bränslepumpen säkring som finns i underhood eldistribution center nära batteriet. Avlägsna plastskyddet skyddar distributionscentral. Säkringen Platsen bör märkas på ett diagram på plastlocket.
4

Starta bilen och låt motorn gå på tomgång. Ta bort säkringen bränslepumpen. Motorn går normalt i flera sekunder. Motorn börjar att tveka och ur funktion. Låt motorn stall.
5

Slå av tändningslåset. Koppla bort den negativa batterikabeln med en metrisk skiftnyckel för att förhindra oavsiktlig åter trycksättning av bränslesystemet.
Bränslemätare och Test Port Method
6

Parkera fordonet. Aktivera parkeringsbromsen för att förhindra oavsiktlig fordonets rörelse. Öppna huven. Koppla bort den negativa batterikabeln med en metrisk skiftnyckel. Öppna dörren tankluckan. Öppna tanklocket för att avlasta trycket inuti bensintanken.
7

Leta bränsle port provtryckning. Testet porten har en skruv på skyddande dammskydd och ser nästan exakt ut som ett däck ventilspindeln. Avlägsna den skyddande dammskydd för hand.
8

Placera en trasa runt bränslet testport att fånga bränsleläckage. Skruva bränsletrycksmätaren på bränsletrycket testport.
9

Placera änden av klar plast raden av bränslet tryckmätare i en bensindunk. Tryck på knappen tryckavlastning på bränslemätaren att lufta trycket bränslesystemet i gasbehållare. Släpp ventilen. Bränsletrycket nål bör registrera noll.
10

Ta bränsletrycksmätaren och installera om dammskyddet på bränsletrycket testport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74562.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.