Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur får Lock Lugs Off

hjulinslag klackarna avskräcka hjul och däck stöld genom att kräva en nyckel för att låsa hjulet klackarna. Nyckeln passar över låsyta av klacken, runt kroppen av klacken, sedan ansluter till en hylsnyckel och breaker bar. Utan nyckeln, kan klackarna inte tas bort med en vanlig lug skiftnyckel. Men om du tappar bort nyckeln och du är i en nödsituation, kan du ta bort låset klackarna med en liten kraft. Saker du behöver
Bil jack
Hylsnyckelsats
Hammer
Breaker bar
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Ställ in nödbroms på bilen. Sätt bilen i växel. Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Jack bilen upp. Lyft kroppen tillräckligt långt från marken att hjulet du ska ta bort har flera inches av clearance. Det är dock inte säkert att jack hjulet högre än 6 inches från marken.
2

Storlek klackarna du kommer att ta bort med ett måttband. De fyra vanligaste storlekarna är 3/4-tums, 13/16-inch, 19 mm och 21 mm. Den främre ytan av en låsklack är större och har en annan geometrisk form än klacken kroppen bakom den. Mät kroppen av klacken, inte den låsande ansikte.
3

Hitta rätt socket storlek, som motsvarar din mätning. Placera sockeln över ansiktet på låsklacken. Börja knacka klacken med din hammare. När du har skapat pilot hack i klacken ansiktet, börja hamra med större kraft. Du måste bryta igenom ytan på låsklacken så din socket kan glida på kroppen av klacken.
4

Skjut spärren i uttaget när kontakten är över kroppen av klacken. Skjut breaker bar över handtaget på ratchet. Ta klacken genom att bryta spärren moturs. När klacken lossnar, ta bort spärren från uttaget och försök att ta bort klacken från uttaget också. Om låsklacken pinnar i uttaget, skjut din punch in spärren änden av sockeln och slå klacken ur uttaget med din hammare. Du är redo att gå vidare till nästa flik i hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70911.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.