Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en gård Tire

Däck för jordbruksmaskiner i allmänhet tyngre plikt än bildäck, men många punktering faror runt gården betyder platt däck är fortfarande en ganska vanlig företeelse. Av denna anledning är det en bra idé att hålla ett urval av alternativ däck reparation på hand.Repair alternativ kan i stort sett in i två kategorier: pluggar och punkteringstätande. Pluggar införs i en punktering för att blockera den, medan punkteringstätande sprutas inuti däcket för att täcka och blockera punktering från insidan. Saker du behöver
Flytande Tänger tvål
Däck plug kit
Rubber cement
Luftpump
punkteringstätande
Visa fler instruktioner
Tire Plugs

1

Häll vatten över däcket och leta efter bubblor från luft läcker ut från däcket för att hitta punkteringen. Om du inte kan se det, tillsätt lite diskmedel i vattnet så det kommer att bubbla lättare. Om punkteringsobjektet är fortfarande i däcket, ta bort det.
2

Häll några droppar av gummi cement på däcket plug satsens rasp verktyg och skjut den genom punktering för att förstora den och ta bort grader från kanterna av hålet. Vrid verktyget fram och tillbaka några gånger, och lämna den på plats för att markera positionen av hålet.
3

Peel ett däck plugg från sin skyddande plast stöd och igenom den däck plug verktyg. Ändarna bör vara ännu. Avlägsna rasp och skjuta kontakten verktyget i den punkteringssäkra tills mindre än en tum i slutet syns. Vrid och dra verktyget däck plugg i en snabb rörelse. Pluggen kvar i däcket.
4

Pumpa däcket till den rekommenderade nivån och kolla efter läckor. Trimma ändarna av pluggen till 1/4 tum eller mindre.
Punkteringstätande
5

Släpp däcktrycket om däcket är inte helt platt. Ta av locket från en flaska punkteringstätande. Vissa märken har en ventil-spindel borttagningsverktyg som en del av den gemensamma jordbrukspolitiken. Om din gör, placera borttagningsverktyg över ventilspindeln och vrid den moturs. Placera locket och spindel på en plats där de inte försvinner.
6

säkert besättningen slutet av punkteringstätande flaskans röret på ventilen. Detta kommer automatiskt att starta flödet av trycksatt punkteringstätande i däcket. Håll flaskan upp och ner för att främja flödet. Använd det belopp som rekommenderas av tillverkaren för däckdimension du reparerar.
7

Skruva punkteringstätande röret från däckets ventil. Byt däckets ventilskaftet med ventilskaftet verktyget om du tagit bort det tidigare.
8 p Om fordonet är kapade upp, snurra däcket att fördela punkteringstätande jämnt. Om fordonet inte är kapade upp, pumpa upp däcket till den rekommenderade nivån, sedan köra fordonet en kort sträcka för att fördela punkteringstätande, så kolla efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70813.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.