Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur du använder Safety Seal Off Road Däckreparationssatsen

Terrängkörning tenderar att orsaka en hel del skador på däcken ute på leden, med all rock tjat övergrepp ett däck tar. Du kommer så småningom att behöva ta itu med ett däck läcka eller ens en punktering, vilket inte är en enkel fix ute i mitten av ingenstans. Din snabbaste och enklaste alternativet vore att tillfälligt åtgärda skadan med Safety Seal Off Road däckreparationssatsen. Saker du behöver
Handskar
Luftkompressor
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Safety Seal slagtålig väska. Inuti är en slitstark T-handtag sond och införingsverktyg, 30 långvariga 4-tums däck pluggar reparation och en speciell glidmedel. Safety Seal anvisningar rekommenderar att du använder deras kit för ett hål som inte är större än 1/4-tums i slitbanans område på däcket och har minst 2/32-inch av vänster slitbanan.
2

Wear ett par handskar för att lokalisera hålet och ta bort vad som orsakade punkteringen, därefter hålla den lubed sonden in och bestämma riktningen av snittet. Sätt en något lubed plug Safety Seal i införingsverktyget. Lika mängder av pluggen ska hänga ut på vardera sidan av verktyget. Tryck införingsverktyget hela vägen in, sedan under kragen mot däcket och dra ut verktyget, säte pluggen i däcket. Addera 3

Klipp bort överflödig pluggmaterialet , sedan använda din kompressor för att fylla däcket tillbaka upp. Även om detta är en hög kvalitet "self vulcanizing" reparationssats, kanske du inte har satt i kontakten på rätt sätt och kan fortfarande ha en liten läcka. Vid nästa tillfälle, få din lastbilsdäck repareras av en verkstad.
4

Fixa större hål eller sidoväggar genom att sätta flera pluggar Safety Seal i det skadade området. Detta är inte en rekommenderad fix, men det kan finnas någon annan utväg när du har fastnat på spåret med några andra sätt att fixa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70766.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.