Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man använder en Nissan Truck Jack

Om du någonsin uppleva en punktering på vägen med din Nissan lastbil, måste du använda trucken jack tillverkaren tillhandahåller för att byta dina däck. Ingen anledning till panik, dock. Lastbilen jack är en enkel sax domkraft som vanligen används för akut platt tires.Before använder trucken jack, måste du sammanfoga styckena. Tillverkaren har ett jack spö och verktygslåda för montering, förvaring är aldrig ett problem med tanke på att lastbilen uttaget kan demonteras. Användning bevisar lättare med jack-up punkter för att styra processen. Du kan hitta jack-up punkter på sidan av ramen för din lastbil. Saker du behöver
Verktygssats
Jack spö
Visa fler instruktioner
1

Leta lastbilen domkraft och verktyg kit för din modell lastbil. För vissa lastbilar, domkraft och verktyg finns under baksätet, fäll upp sätet för att komma till uttaget. För Nissan SUV, lyfta bagage ombord i lastutrymmet för att hitta domkraften.
2

Skruva domkraften och verktygslådan genom att vrida moturs och ta bort domkraften.

3

Montera två raka bitar av jack stången. Sedan passerar den T-formade änden genom ovalformad öppning ovanför nummerskylten. Glöm inte att lämna den riktad mot reservdäcket vinsch.
4

Fortsätt monteringen av trucken uttaget genom att placera den fyrkantiga änden av jack stången i det fyrkantiga hålet i Hjulmutternyckel att bilda ett handtag . Seat den T-formade änden av jack stång i däckets vinsch.
5

Applicera tryck för att hålla jack stången stabil i däckets vinsch, vrid jack stången motsols och sänka reservdäck. Ta bort hållaren kedjan innan du drar ut reservdäcket helt.
6

Lossa varje hjulmutter ett eller två varv i moturs riktning med Hjulmutternyckel att börja palla upp bilen för att ta bort det skadade däcket.
7

Placera trucken uttaget direkt under jack-up punkt så att toppen av jackkontaktema fordonet vid jack-up punkt. Montera ihop stålar stången i uttaget.
8

Håll domkraften spaken och stången ordentligt, sedan försiktigt höja fordonet genom att vrida jack stången tills däcket rensar marken. Använd en skiftnyckel för att ta bort hjulmuttrarna och däck.
9

Sänk ner bilen sakta efter placering reservdäcket på fästet. Fäst hjulmuttrarna.
10

Return domkraft och verktyg kit för korrekt lagring område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70854.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.