Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Lyfter du en Heavy Tire till hjulbultarna?

Det finns inte många aspekter av bilägande som är mer obehagligt än att behöva byta en punktering när du är ute och omkring. Även hemma i garaget, och med rätt verktyg, kan jobbet vara en knepig: smutsig, fysiskt krävande, och tekniskt frustrerande. Dessa problem förvärras när du har svårt att lyfta ersättning däcket upp till öronen, oavsett om det beror på att fordonet har stora däck eller du saknar den fysiska styrkan för att få upp den där. Saker du behöver
Bil jack
ersätter däck
Däck skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen är på hårt, jämnt underlag. Även om däcket är platt, det är bättre att köra en bit så att du har en säker yta att arbeta på. Försöker att palla upp bilen på en ojämn yta kan få bilen att ramla av jack medan du arbetar.
2

Jack upp bilen så att hjulet är bara ett par inches från marken, ta bort alla muttrarna från hjulet, och förvara dem på en säker plats så att de inte går vilse under bilen.
3

småningom dra hjulet mot dig genom att vagga den fram och tillbaka tills den lossnar. Du kan låta den sjunka ner eftersom det borde bara vara ett par inches från marken.
4

Roll det nya hjulet på plats för att sätta tillbaka på axeln, och låt domkraften ner aldrig så något så att hjulbultarna är uppradade med hålen i det nya hjulet, då bara trycka på hjulet på hjulbultar del sätt.
5

Jack bilen tillbaka upp till en arbetshöjd så att hjulet är några inches från marken. På så sätt behöver du inte göra något av lyft. Sätt tillbaka och dra åt muttrarna tillbaka på hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70767.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.