Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar ett snitt i en Tire

En platt eller läckande däck kan betyda att du har ett litet snitt någonstans på däckets yta. För att reparera den, måste du lokalisera problemet, som ofta orsakas av ett föremål i bilen har kört över. Efter att hitta objektet ansvarig, kan ett däck plugga kit enkelt och snabbt åtgärda det skadade däcket. Dessa kit kan köpas på någon auto och varuhus. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en temporär fix och ytterligare inspektion av en mekaniker bör genomföras innan man börjar på någon långväga resa. Saker du behöver
Soap
Vatten
Däck plug kit
Visa fler instruktioner
1

Undersök däcken noga för tecken på vad skär däcket. Detta kommer att göra dig uppmärksam på när reparationen behöver ske. Gärningsmannen fortfarande kan kilas fast i däcket, så leta efter spikhuvudena, små bitar av glas eller något som skulle medföra att däcket tömma. Om du hittar objektet, ta inte bort det förrän du är redo att fixa däcket. Ta bort det innan du är redo att reparera det kan fallet däcket till fullo tömma och göra reparationen svårare.
2

Kombinera 1 msk. av diskmedel med 2 koppar vatten i syfte att hitta nedskärningar som är extremt små. Häll blandningen över däcket, som täcker så mycket av ytan som möjligt. Luften släpps från snittet kommer att orsaka tvål blandning att bubbla. Detta kommer att låta dig veta exakt där du behöver för att börja reparationer.
3

Vid lokalisera snittet, ta ut kontakten verktyget från däcket plugg monteringssats och täcka änden med medföljande plugg och cement . Sätt i kontakten i snittet, lämnar runt 1/2 tum av den exponerade pluggen. Dra ur kontakten verktyget snabbt ut. Detta bör fullt ut säkra hålet och stoppa läckande luft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70753.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.