Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Air snabbkoppling Typer

En luft snabbkoppling är utformad för att hjälpa till att fylla det punkterade däcket med luft. Kontakten, cirka två inches i längd, fästs på det luftkompressor, som sedan ansluts till ventilen på däcket. Det finns många typer av kopplingar, av alla de mönster, det finns fyra huvudsakliga typer som är välkända i världen av bilreparationer. Hane till Hona kontakt

hane-till-hane-kontakt, med två stammar i varje ände, är avsedd att införas i en kvinnlig luftslang. Båda ändarna av manlig-till-hankontakt har gängor, fabricerade för att skruva in den kvinnliga mottagaren på slangen. Honan-till-hona är en annan form av snabb luft kontakt. Det är motsatsen till den manliga-till-hane, med två stammar som accepterar den manliga-gängade änden av luftslangen.
Male-to-Female Connector

Den hane till hona versionen har en gängad ände och en utjämnad änden. Den gängade änden eller hanskruvarna änden i en kvinnlig slang eller en kvinnlig luftventilen. Den släta änden eller kvinna, antingen accepterar luftslangen manliga spets, eller de manliga tips av en luftventil. Inuti den glättade slutet är trådar som säkert håller den manliga änden av slangen eller ventilen på plats.
Reglering Connector

reglerar kontakten är utformad precis som andra former, som man till man eller kvinna-till-hane, men det finns ytterligare en ratt för att reglera mängden luft släpps in i däcket. Den lilla, roterande skivan finns på toppen av horisontellt placerade kontakten som en grundläggande turn-stil mekanismen. För att ansluta kompressor till en
Gummislang

gummislang åtminstone en av de stammar av kontaktdonet är mattades i en tunn och smal stift. Den andra änden av gummislangen snabbkopplingen liknar den manliga eller kvinnliga änden av annan design talet med gängor på insidan eller utsidan av utsprånget för anslutning. Den dubbla gummislang kontakt används ofta, med båda stiften är avsmalnande snävt. Denna grundkonstruktion ses också som en tre stift kontakt och fyra fronter slanganslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70872.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.