Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur du ändrar en snöslunga Tire

Normalt med snöslunga däck, är ersättare vanligtvis inte nödvändig, såvida du har på något sätt lyckats riva däcket till strimlor. Att hitta ett nytt däck är i allmänhet svårare än att ändra en. Snöslunga däck hålls av en ganska enkel mekanism, så när du lyckas hitta en ny, ändra det är en bris. Instruktioner
1

Få tag på ett däck från tillverkaren av din snöslunga. Kontrollera om din snöslunga garanti täcker den typ av skada dina snöslunga däck har uppstått. Om du av någon anledning vägrar företaget att byta däcket, besök din lokala återförsäljare kraftutrustning, eller den plats där du köpt snöslungan. Återförsäljaren kan bära däcket du behöver. Om allt annat misslyckas, vara kreativ och köpa det brukade.
2

Ta bort det gamla däcket. Det bör finnas en bult eller en tapp som håller hjulet på snöslungan. Ta det enligt instruktionerna i handboken som följde med din snöslunga. Låt luften ur däcket genom att frigöra ventilen på däcket. Om det redan är platt, är detta inte ett problem.
3

Håll däck och metall fälg med ett skruvstycke eller någon typ av klämmor för att undvika att skada dig själv och sedan stänga av däcket från av metallen fälgen. Använd ett kraftigt metallstång av något slag för att kila fast mellan insidan av däcket och vid metallkanten. Lyft upp och ut för att få insidan läppen av däcket över till utsidan av metallkanten.
4

Sätt nya däck på. Använd ett smörjmedel på de inre och yttre åsar hos däcket, och sedan lägga det på metallen fälgen. Om det inte är villig att gå lätt, flair ut den inre beading av däcket genom att linda den med en stol eller tung sladd, trä den över metallkanten, och ta sedan bort sladden eller kedja. Fyll på hjul med luft, och smörjmedlet bör hjälpa täta nya däck till metallkanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70729.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.