Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur du ändrar en punktering Utan Jack

Flat däck kan uppstå under olika omständigheter. Dessa omständigheter kommer att avgöra hur däcket är fast. Om lägenheten sker på en upptagen motorväg utan möjlighet att köra fordonet av vägen sedan en bogsering företag bör kontaktas för hjälp. Vinka ned en kollega bilist att låna en domkraft eller gå till närmaste Biltema för att köpa en domkraft är livskraftiga alternativ. Saker du behöver
Öppna
smuts område Blockering material
Grävaggr
Däck järn
reservdäck
2 stora stenar
Visa fler instruktioner

1

Kör fordonet tills punktering är över öppen jord eller jord. Stäng av bil utanför och aktivera bromsen akut parken. Hitta en stubbe, en stock, en träkloss eller en bit av betong och skjut den under sidan av axeln närmast det punkterade däcket. Stack blockerande material tills den kommer i kontakt axeln.
2

Börja gräva bort jorden under punktering med en grävning verktyg som dina händer, en pinne eller däcket järn. Gräv bort jorden tills axeln vilar stadigt på de blockerande material. Gräv hålet ner och ut ett par inches på alla fyra sidorna av däcket. Hålet måste grävt djupt nog och tillräckligt bred för att ta bort det punkterade däcket och utrustas med reservdäcket. Addera 3

Bust muttrarna på däcket med ett däck järn tills alla muttrar avlägsnas. Dra kanten av de gängade bultarna och ta bort punktering från hålet. Ställ reservdäcket i hålet och hissa upp den på pinnskruvarna tills de peta genom hålen i fälgen. Thread alla nötter igen och dra åt dem med däck järn.
4

Skjut en stor sten ner framför och bakom däcket och fylla hålet tillbaka upp med den tidigare borttagna jorden. Frigör bromsen akuta parkering. Starta fordonet och placera den i en framåt rörlig växel. Sakta ge fordonsgas tills reservdäcket klättrar ut ur hålet och lyfter axeln upp från de blockerande material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70803.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.