Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Seal ett slanglöst däck som läcker på Rim

slanglösa däck skapar en tätning med inre lufttrycket tvingar däcksidan mot läppen av fälgen. Tätningen blir försvagats genom träffen med riskerna längs vägarna eller ålder. Lufttrycket insidan av däcket tvingar generellt vulsten, en ring av metallkord nedsänkt i läppen av däcket används för att bibehålla likformigt tryck på fälgen, att återförsluta. Emellertid kan läckage uppstå ändå. Reparera en pärla läcka kräver att först ta bort däcket från bilen och sedan tillämpa pärla tätningsmedel. Processen tar cirka 30 minuter att genomföra ordentligt. Saker du behöver
Jack
rörtång
ventilkärnan borttagningsverktyg
brytjärnet
vulstförsegling
Luftpump
sprayflaska med fönsterputs
Visa fler instruktioner
1

Lyft hjulet med en domkraft placerad under axeln. Ta bort muttrarna med en rörtång och ställ åt sidan. Avlägsna däcket och placera den på en plan yta. Ta ventilkärnan med en ventil verktyg kärna bort att tömma däcket.
2

Placera ett spett mellan fälgen och däcket är pärlan när du har lufttomt däcket. Skjut spett nedåt med gott tryck tills kulan skjuts tillbaka från kanten på den plats där läckan identifierades.
3

Applicera en liberal mängd vulstförsegling till det påverkade pärlan .
4

Sätt luft i däcket upp till fabriken specifikationer med hjälp av en luftpump. Byt ventilkärnan med borttagningsverktyg. Bespruta hela pärla med fönsterraka medan däcket ligger plant och leta efter luftbubblor som ett tecken på en läcka. Byt ut däcket om kulan fortsätter att läcka så det är ett tecken på en skadad pärla.
5

Byt däcket på bilen och fäst muttrarna. Sänk bilen till marken och dra åt muttrarna till fabriken rekommenderat åtdragningsmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70850.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.