Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur du ändrar ett framdäck på en 2000 Cavalier

Den 2001 Cavalier är en bil tillverkas av Chevrolet. Denna bil var Chevrolets inträde till den kompakta bilmarknaden, det kom två dörrar och fyrdörrars sorter. Om du råkar ha en punktering när du kör denna bil, måste du veta hur man ska ersätta det med ett full-size däck eller med en "donut" tillfälliga reservhjul att spara tid och kostnader för att låta en vägkant tjänst leverantören gör det åt dig. När däcket har ändrats, kan du lugnt fortsätta på din väg. Saker du behöver
Reservdelar eller ny däck
platt skruvmejsel
Lug nut skiftnyckel
Jack
Visa fler instruktioner
1

bort den navkapsel från punktering genom att placera en platt skruvmejsel mellan navkapsel och däcket och poppar navkapseln gratis.
2

Placera änden av rörtång över en av muttrarna och vrid skiftnyckel moturs för att lossa muttern. Upprepa för alla fyra muttrar, lossa dem men inte ta bort dem.
3

Placera domkraften under Cavalier så att det är direkt under den lilla plattan på ramen direkt bakom framdäcket. Förläng uttaget tills framdäcket är 6 inches från marken.
4

bort de tidigare lossade muttrarna, placera dem i navkapsel. Dra försiktigt monterade däcket utanför fordonet. När punktering avlägsnas, placerar reservdäcket på hjulnavet på samma plats som den gamla.
5

Skruva muttrarna på däcket för hand tills du inte längre kan dra åt dem på detta sätt. Sänk bilen till marken med domkraften.
6

Placera rörtång över varje tappmuttem och vrid det i medurs tills varje hjulmuttrarna sitter fast ordentligt stället dra åt muttrarna en efter den andra, dra åt ena, sedan hoppa över en rätt bredvid den och i stället dra den tredje, sedan det femte, sedan den andra, sedan den fjärde. Dra sedan åt dem alla en gång till. Placera navkapsel tillbaka på däcket och knacka på det med hammaren för att knäppa den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70778.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.