Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur att lappa ett hål i ett däck i en Subaru Outback

Oavsett vilken typ av Subaru Outback du äger och hur väl du tar hand om dina däck, det är en vanlig verklighet för lägenheter att uppstå. Du kan enkelt plocka upp en spik eller skruv, som orsakar små hål i däcket, men det är möjligt att korrigera eller koppla ett däck i stället för att ändra det, beroende på skadan. Däck fläckar kan du spara pengar, eftersom de är mycket billigare än att köpa ett nytt däck. Saker du behöver
Jack och däck
reservsäkring Tänger
Tire plugg monteringssats
Kniv att skära plug mask
Bärbar kompressor
Visa fler instruktioner

1

Palla upp Outback. Du hittar den reserv i sedanmodell bålen under golvet och i kombi under golvet i bagageutrymmet. När du vill korrigera däcket i en Subaru Outback, hittar du uttaget inne i reservdäcket.
2

Sätt reservsäkringen i FWD-kontakten i motorrummet och se till att denna varningslampa tänds på innan du kör. Om du har en bärbar luftkompressor och plug kit, behöver du inte göra det här steget eftersom du inte kommer att sätta på reservhjulet.
3

Blockera hjulet diagonalt motsatta plana . Placera domkraften framför platt om det är på baksidan eller bakom den på framsidan. Höj däcket nog att snurra det om du ansluter däcket. Om du byta däck, lossa hjulmuttrarna först sedan höja det nog att ta bort däcket och satte på reservhjulet.
4

Hitta hålet. Om det finns ett objekt i dina däck, ta bort den med tång. Om hålet är i sidoväggen, byta däck. Du kan bara ansluta ett hål i slitbanan.
5

Ta raspen ur plug kit. Ream upp hålet ett par gånger för att rengöra den. Trä pluggen masken in nålen lämnas så att nålen är i mitten av masken.
6

Stick in nålen i hålet tills endast 1/2 tum av plug mask är på utsidan. Ta bort nålen snabbt. Detta lämnar pluggen mask i hålet. Klipp bort överflödigt mask som ligger över slitbanan.
7

Fyll däcket med luft. Om du önskar att lappa däcket av Outback hemma, måste du ta bort däcket och ersätta det med reservhjulet. När du patcha däcket hemma, byta säkring tillbaka till den ursprungliga och sätta på den pluggade däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70730.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.