Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur fixar Motorcykel Flat Tires

Fastställande av en punktering på en motorcykel är inte så skrämmande som man kan tro. Med rätt verktyg och lite förberedelser, kan det vara ungefär lika enkelt som med ett fast på en cykel däck. Det kan spara dig tid, huvudvärk och naturligtvis pengar. Med arbetskraftskostnader på de flesta däck butiker genom taket, kan du vara säker på din förmåga att fixa dina egna lägenheter kommer att löna sig. Saker du behöver
Motorcykel jack
Skruvnyckelsats
Däck patch kit
Två små däck strykjärn
Chalk
rakblad eller vass fickkniv
Visa mer instruktioner Review bort däcket
1

Ställ motorcykeln upp på motorcykeln jack. Följ jack tillverkarens anvisningar om användningen av din jack. Se till att cykeln är på en stabil yta innan du börjar något arbete.
2

Använd rätt storlek skiftnyckel från din apparat för att ta bort den felande hjulet och ställ hjulet ner platt på en bänk eller ren yta. Addera 3

Lokalisera punktering och markera den med krita så att du kan finna det lättare senare.
4

Bryt pärla av däcket, som är separat, sidoväggen från fälgen, genom att använda i slutet av en däck järn och trycka sidoväggen bort från fälgen.
5

Bänd kanten av däcket upp och över den sida av fälgen och lämna ett däck järn under gummit för nu. Använd den andra däck järn för att bända resten av däcket över kanten på fälgen, börjar precis intill den andra järn och rör sig långsamt bort från det. När resten av den första kanten på däcket ligger utanför fälgen, skall den andra kanten (den andra sidan av däcket) pop strax utanför utan att behöva använda däck strykjärn. Addera Fastställande av Flat
6

Öppna patch kit och ta ut rasp. Om ditt kit inte kom med en rasp, använd verktyget plug insättning och gör en mental anteckning att få ett kit med en rasp. Använd rasp för att rensa ut punktering. Sidorna av hålet måste ruggas upp lite så att limmet kan hålla kontakten bättre.
7

Rengör området på utsidan och insidan av däcket runt punktering. Rensa bort alla extra gummiremsor som kan komma i vägen för pluggen.
8

Smörj kontakten med gummi cement från patch kit. Använd bara tillräckligt för att få proppen våt. Sätt i kontakten från insidan av däcket, långsamt arbetar den hela vägen genom punktering och ut på andra sidan.
9

Återmontera däcket på fälgen. Sätt lite såpvatten runt utsidan av plåstret och fyll däcket med lite luft. Om det finns bubblor, måste du ta bort däcket och göra en annan lapp. Om bubblor inte dyker upp, kan du lägga tillräckligt med luft för att fylla däcket.
10

Klipp lite extra plugg från utsidan av däcket med ett rakblad eller en mycket vass fickkniv. Sätt tillbaka däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70750.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.