Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort ett däck på en tvåhjulig Trailer

Byta ett däck på en tvåhjulig trailer skiljer från att ändra ett däck på ett fordon. Vid byte av fordonsdäck, har du en parkeringsbroms för att hålla den från att rulla och orsakar allvarliga skador. De flesta tvåhjuliga vagnar inte har en dedikerad broms. Detta gör att trailern att flytta på små sluttningar eller när blåst av vinden. Stabilisera trailern innan du tar bort ett däck garanterar din säkerhet. Saker du behöver
bogsera fordon
Stoppkloss
Lug nut skiftnyckel
Trailer jack
stödbenet
Visa fler instruktioner
1

Höj låstungan från tvåhjuligt släpvagn 2 inches högre än hitch bollen monterad på baksidan av dragfordonet. Sänk ner vagnen på bollen. Ställ bogsera bilens parkeringsbroms.
2

Ställ en hjulkloss under däcket du inte tar bort från vagnen. Vrid muttrarna för dåliga däcket ett halvt varv moturs med en klack skiftnyckel. Addera 3

Höj sidan av släpvagnen med den lösa hjulet med en domkraft, se domkraften sitter direkt under släpvagnen ramen. Ställ en pallbock under trailern ram för att stabilisera den.
4

Snurra de lösa muttrarna på hjulet moturs för hand. Dra av hjulet från vagnen när du tar bort alla muttrarna från hjulet.
5

Skjut ett nytt däck på släpet. Trä i en lug nut på varje hjul stud. Ta stödbenet. Sänk trailern till marken.
6

Dra åt hjulmuttrarna med en klack skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70821.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.