Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Så ändrar Flat BMW Däck

Många BMW däck kör-lägenheter, vilket innebär att du kan fortsätta köra bilen även när ett däck blir punkterat och tills en bensinstation nås. Äldre BMW-modeller har inte run-flat däck och därför måste bytas på plats om däcket blir platt. Ändra en BMW punktering bara tar cirka 20 minuter. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
Bil jack
Visa fler instruktioner
1

Placera tappmuttem skiftnyckel på varje tappmuttem en i taget. Ansök moturs, nedåtriktad kraft med foten för att lossa varje lug nut. BMW hjul allmänhet har vardera fem muttrarna. Lossa muttrarna innan du hissar upp bilen så att hjulet inte snurrar samtidigt i luften.
2

Placera domkraften under chassit på BMW närmast däcket som behöver bytas . Domkraften ska placeras på en hård, jämn yta så att den håller bilen upp robust nog för däcket bytas ut.
3

Jack upp bilen så att den är upphängd 6 till 8 inches från marken.
4

bort muttrarna och placera dem på den sida som ska användas senare när det nya däcket är på plats.
5

Ta det nya däcket från stammen eller under fordonet såsom anges i BMW bruksanvisningen för den modellen. Placera punktering i bagageluckan.
6

Placera det nya däcket på BMW och skruva på muttrarna för hand så att de håller hjulet på plats när bilen är kapade ner. Jack bilen ner och placera domkraften tillbaka på avsedd plats i bilen.
7

Dra åt hjulmuttrarna med klacken skiftnyckel. Placera skiftnyckel tillbaka på avsedd plats i bilen. Kör till närmaste bensinstation för att få punktering repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70785.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.