Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hemlagad däckvulsten Sealer

Hemmagjord däckvulsten tätningsmedel kan användas på olika typer av däck. Använda det är nödvändigt för dem att täta korrekt och förhindra fälg och pärla läckor. Dessa fogmassor är avsedda att dras till området av luftläckage och bilda en propp hindrar mer skadligt uppstår. Även om du kan köpa dessa tätningsmedel på järnaffär, kan du också göra din egen hemma. Det finns flera olika recept som du kan använda beroende på vad du har i din källare eller garage. Säkerhetsåtgärder

Med kemiska ingredienser, är skyddskläder rekommenderas. Den minsta skydd bör vara en bra uppsättning av handskar. De omfattar samma typ av vanliga rengöringsmedel, dock så de toxiska effekterna är inte mer än att använda vanlig tätningsmedel och olika lösningar för rengöring.
P Om du är orolig för de miljöeffekter kan dessa hemmagjorda tätningsmedel som faktiskt har mindre av en toxisk effekt än kommersiellt tillverkade dem beroende på märke. Mängderna av tätningsmedel som används för varje däck är inte tillräckligt för att skada djur. För korrekt avfallshantering av gamla eller överblivna tätningsmedel, placera den i en burk med locket stängt ordentligt.
Grundläggande ingredienser

grundläggande ingredienser som du bör kontrollera för att göra sealer inkluderar mögel byggare latex, vindrutespolare, slime, glitter eller gummi damm och kranvatten.

Dessa ingredienser kommer att tillåta dig att göra grundläggande sealer. Proportionerna som du använder dem i beror på dina däck, vad du är bekväm med, och även din klimat kan påverka dess användbarhet. Kontrollera alltid samstämmigheten i sealer innan du använder den, och testa den ordentligt.
Recept

Proportionerna av ingredienserna för vart och ett av dessa recept är enkelt blandades i en burk och tillämpas när det behövs. En av de bästa som består av 1 del slanglöst slime, 2 delar vatten, 2 delar vindrutespolare, 2-4 delar latex, plus silikon tills önskad konsistens. Det kan tyckas lite vattnig i början, men det fäster ordentligt. Färgen kommer att vara en nyans av grön-brun. Lägg till lite glitter eller gummi damm för förtjockningsmedel

Andra recept innehåller 8 delar flytande latex blandas med 4 delar vindrutespolare,. 5 delar flytande latex, 5 delar vatten, och 3-4 delar slanglöst slime, och du kan också Försök 3 delar flytande latex, 1 del slanglöst slem, och 8 delar vatten. Naturligtvis finns det många fler proportioner som du kan prova att använda samma ingredienser. En något annorlunda skulle vara en del flytande latex, 1 del vanliga icke-slanglösa slem, plus 3 delar spolarvätska. Det sista är om du föredrar att använda icke-slanglösa slem eller om du redan har det. Det finns ingen anledning att köpa slanglösa slem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70764.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.