Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man fixar en Run-Flat Tire

Däck blowouts är farliga och punkteringar är irriterande. Däckföretag löst dessa problem genom marknadsföring run-flat däck. Dessa däck är utformade för att kunna hålla bilen i körbart skick för upp till 200 miles. Vissa däck har styvare sidoväggar som tar plats i luften, om luften saknas. Andra har en egen tätningsmedel i dem att reparera sig själva som skador uppstår. Detta är användbart för förarens säkerhet i händelse av ett däck nödsituation. Run-flat däck som själv tätning kan endast fastställas genom att ersätta däcket. Andra kan fästas på traditionellt sätt. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
rörtång
däckverkstad
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Lossa klackarna på punktering, men inte ta bort dem. Lossa dem medan bilen står på marken gör bort dem senare mycket lättare.
2

Jack upp bilen enligt anvisningarna i instruktionsboken. Varje bil har en särskild plats för domkraften ska placeras av säkerhetsskäl. Addera 3

Slutför bort muttrarna från hjulet. Ta det punkterade däcket och placera en pallbock under bilen. Om något händer med domkraften, kommer stödbenet hindrar bilen från att falla.
4

Ta punktering till en verkstad. Däcket måste avlägsnas från fälgen med särskilda verktyg. Låt teknikerna vet att det är en run-flat däck, och om det finns ett däcktryck övervakningssystem i däcket. Extra försiktighet måste vidtas vid demontering av däcket med ett övervakningssystem så att systemet inte skadas. Reparationer av själva däcket är samma som med andra däck på den här punkten.
5

Se till att uttaget fortfarande håller och ta bort stödbenet. Placera reparerat däck på bilen och starta muttrarna, men dra inte åt dem ännu.
6

Sänk bilen och ta bort domkraften från under bilen. Slutför dra åt muttrarna. Kontrollera däcktrycket, antingen med en mätare eller i bilen med övervakningssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70896.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.