Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur att prova med en vakuummätare

En massa saker som kan fel med bilens motor . Oljetryck , dåliga batterier och bränsle nivåer kan påverka motorns prestanda . Om du har problem med din motor , kan du använda en vakuum mätare för att testa avgassystemet eller en blåst topplockspackning . Du behöver inte vara en mekaniker för att utföra denna uppgift . Saker du behöver
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en plan yta och sedan stänga av på tändningslåset . Sätt bilen i neutralläge med kopplingen parkeringsbromsen om du har en manuell växellåda .
2

Öppna huven på bilen och leta reda på anslutningen vakuumslangen på baksidan av motorn . Detta är en T - koppling som ansluter med slangen på din vakuummeter .
3

Dra T - kopplingen från motorn och sedan sätta dammsugarslangen i den högra sidan av T åtsittande . Placera den andra vakuumporten på den vänstra sidan av T -kopplingen. Placera den sista vakuum linjen på den sista bröstvårtan av T - kopplingen .
4

Starta bilens motor och sedan titta på behandlingen av vakuummätaren . Jämför avläsningen på vakuummätaren till diagrammet som medföljde mätaren . Detta talar om för dig vad problemet är med din bils motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70661.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.