Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

2007 VW Rabbit avgasevakueringssystem

Volkswagens ersättare för Beetle i mitten av 1970-talet var kanin, en kompakt kombi sedan som lekte en tvärgående monterade vattenkyld fyrcylindrig motor. Kaninen namnskylten avbröts efter 1984, men en liten VW med Golf namnskylten fortsatte. Den Golf ändrades namnet tillbaka till Kanin i 2006. 2007 Rabbit liknar tidigare Kanin och Golf-modeller. Avgassystemet på kaninen dirigerar skadliga gaser från motorn till den bakre delen av bilen. Det första steget i att ersätta en rostig eller skadad avgassystemet är att ta bort det befintliga. Saker du behöver
Automotive ramper Sida 2 stoppklossar
Skyddsglasögon
Work handskar
Hack såg
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen på en uppsättning av bil ramper och dra åt parkeringsbromsen. Stäng av motorn och låt den svalna. Blockera bakhjulen för att förhindra oönskade rörelser.
2

Don ett par skyddsglasögon och ett par kraftiga arbetshandskar. Krypa under bilen och leta reda på avgasröret, där det dirigerar över bakaxeln. Skär rakt igenom röret på detta område med en bågfil.
3

Leta gummi isolatorer att bakre delen av avgassystemet hänger från. Lyft upp på avgasröret till den bakre delen av sågsnittet och skjut gummit isolatorer från hakade ändar avgas galgar. Ta bort bakstycket från under bilen.
4

Lossa skruvarna på avgasröret klämman på mittsektionen av avgasröret med en hylsa och spärrnyckel. Lyft upp något på röret, skjut gummit isolatorer på detta avsnitt av avgaser från de hakförsedda avgas galgar. Ta bort mittsektionen från under fordonet.
5

Lossa och ta bort fästmuttrarna på förlängningsrör av avgaserna vid fordonets främre del på grenröret. Sänk förlängningsröret och ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70662.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.