Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man fixar ett trasigt avgasrör

Du vill inte köra med en rostig - genom avgasröret dra högljutt på vägen . Innan du kommer till ljuddämparen butiken , här är vad man ska göra med ett avgasrör som är på väg att falla av . Saker du behöver
Rag
Hanger Wire Coat Eller Mekaniker Wire
Visa fler instruktioner
1

Vänta tills motorn svalna så att avgasröret är coolt tillräckligt för beröring. Placera handen nära röret för att mäta hur varmt det är innan faktiskt röra den , eller linda en tjock trasa runt handen .
2 p Om en del av röret är på väg att falla av , ta bort den hängande del genom att böja och vrida den tills den lossnar . Du behöver inte sätta tillbaka det , eftersom du måste få den utbytt eller svetsade på en ljuddämpare butik ändå .
3 p Om du inte kan avbryta hängande rör, tvinnas en tråd coat hängare eller använda några mekaniker tråd ( tillgängliga på ett auto - delar butik ) . Wrap ena änden runt hängande röret och fäst den andra änden på undersidan av bilen . Linda inte kabeln runt drivaxeln eller någonstans där det riskerar att bli trassligt med drivaxeln . Vira den runt en stationär del under bilen .
4

Boka tid på ljuddämparen butiken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70210.html

Previous: No
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.