Hur du ändrar termostat i en '94 Buick Skylark Bil

Om du fortfarande kör runt i stan i 1994 Buick Skylark, du troligtvis värde livslängden på ditt fordon. Det finns dock en dold fara lurar i din Skylark motor som hotar att stoppa fordonet döda. Termostaten fungerar nästan som hjärtat i din Buick genom att reglera mängden kylarvätska som går genom motorn. När termostaten stannar, kommer motorn svalna ordentligt och motorn kan ta upp på grund av överhettning. Det är därför det är viktigt att byta termostat. Saker du behöver
RTV silikon
Wrench
Scraper
handduk
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna som finns på varje sidan av termostathuset med en skiftnyckel och placera skruvarna åt sidan (de kommer att återanvändas). Dra termostathuset bort av insugningsröret i Skylark och hålla och den kylarslangen är ansluten till den vertikalt. Detta gör det möjligt för kylarvätska att strömma tillbaka in i kylaren.
2

Dra termostaten ur insugningsröret och kassera den. Det kommer inte att återanvändas igen. Termostaten sitter något inne i insugningsröret, men det är inte skruvas på plats. Den tas bort genom att dra upp den. En handduk i hålet att termostaten avlägsnades från
3

Place, och skrapa den gamla termostaten packningen bort av insugningsröret med en skrapa . När packningen har skrapats bort, ta bort alla spån från intag och avlägsna handduk.
4

Placera den nya termostaten i hålet i insugningsröret, sedan spred en tunn sträng av RTV silikon packning tillverkare runt termostaten så att den skapar en tätning när termostathuset ersätts. Låt RTV silikon 15 minuter för att härda innan vi går vidare till nästa steg.
5

Placera termostathuset på insugningsröret och skruva tillbaka den på grenröret med de ursprungliga bultarna.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69481.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.