Hur man lägger vatten i kylaren på en 1996 Cavalier

Vatten och kylvätska är vad hålla dina 1996 Cavalier motor sval när den är igång. Den lämplig nivå och blandningen är absolut nödvändigt att bibehålla den optimala driftstemperaturen vid alla tidpunkter. För mycket kylvätska kan orsaka spill och hålla fordonet körs för cool, och för lite vatten kan orsaka överhettning och motorskador. Lägga rätt mängd kylvätska och göra vissa blandningen av vatten och kylmedel är korrekt är viktigt för korrekt drift av din Cavalier. Saker du behöver
Kylvätska
Vatten
ren, tom 1-liters behållare
Visa fler instruktioner
1

Fyll 1-liters behållare ungefär halvvägs med kylvätska och fyll resten med kallt kranvatten.
2

Skruva av locket på behållaren och lätt vända behållaren upp och ner ett par gånger för att blanda vatten och kylarvätska.
Sida 3

Öppna tankens kylvätskebehållaren genom att skruva av locket och dra ut.
4

Starta bilen och låt den nå rätt arbetstemperatur. Temperaturmätaren blir ungefär halvvägs vid rätt driftstemperatur
5

Titta på märkningen på sidan av kylvätskebehållaren,. Kontrollera kylvätskenivån jämfört med "Full Hot"-märket på behållaren .
6

Lägg blandningen av kylvätska tills nivån når "Full Hot" varumärket och tillåta fordonet att köra i flera minuter efter det.
7

Re-check nivån för att se till att den inte tappar. Om nivån verkar OK, byt ut locket på behållaren och tillåta fordonet att köra flera minuter.
8

Kontrollera temperaturmätaren på instrumentpanelen. Om det är ungefär halvvägs mellan varmt och kallt, är fordonet säkert för körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69635.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.