Hur tar jag bort Motoruppvärmningen i en 1992 K1500 GMC?

Motoruppvärmningen och fläktmotorer, med dess mer tekniskt namn, cirkulerar värmen hela din 1992 K1500 under normal drift. Som fläktmotor åldrar och från regelbunden användning, slutar det så småningom att fungera. I vissa fall kan fläktmotorn fungerar fortfarande, men bara på en inställning. Borttagning av fläktmotorn från 1992, är GMC K1500 ett jobb som du kan göra hemma. Den totala tiden för borttagning inklusive ominstallation bör inte överstiga en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
svart eltejp
Visa fler instruktioner
1

höja och stödja huven på din '92 K1500. Leta upp din truckens batteri och identifiera den negativa kabeln (-). Ta bort kabeln från sin post med en hylsnyckel. Håll kabeln, wrap svart eltejp runt metallen terminalen som en gång ansluten till batteriet. Placera kabeln från batteriet och andra motorkomponenter.
2

Öppna passagerarsidan dörren till K1500. Dra spaken sätet på den nedre framsidan av sitsen och flytta hela ryggstödet så långt det går.
3

Knäböj, kika strax under högra hörnet av instrumentpanelen och lokalisera artighet lampan. Ta bort den lilla bulten på baksidan av lampenheten med en hylsnyckel. Sänk lampan på sin plats och dra kablaget ansluten till det - du kan göra det för hand. Förvara enheten portofritt lampan på en säker plats.
4

Hitta din K1500 är fläktmotorn under instrumentbrädan. Titta direkt ovanför - vertikalt - courtesy lampans monteringsplatsen. Den runda, svart plasthölje som du ser monteringar över och skyddar fläktmotorn.
5

Lossa och ta bort de små skruvarna i mitten av locket med din hylsnyckel. Sänk locket på sin plats och ställa den åt sidan tillsammans med sina fästskruvar.
6

Dra ledningsnätet ansluten till sidan av din K1500 s fläktmotor. Tuck tråden ur vägen tillfälligt så att det inte är skadad under borttagningsprocessen. Nyp gummislang vid dess bas där det går in i lastbilens fläktmotor, mellan två fingrar. Försiktigt pop slangen ut ur hålet på fläktmotorn.
7

Ta bort de fyra skruvarna runt metall bas-plattan på fläktmotorn med hylsnyckel. Stöd fläktmotorn med båda händerna samtidigt som du sänker ner det från under instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69944.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.