Bil kylsystemet

En fordonets kylsystem skyddar motorn från de extrema temperaturer som uppstår som en följd av tändstift antända bränslet . Det håller motorn vid ungefär samma temperatur , vilket förhindrar onödiga utsläpp från att släppas på grund underhettning . Det förhindrar också att motorn blir för varmt och förstör sig själv . Korrosionsproblem

tiden kommer korrosion att börja bygga upp i ett fordons kylsystem . Denna korrosion leder till igensättning och slutligen en överhettning motor . Att ha ett kylsystem spolas och fyllas är användbart skydd mot hot av korrosion .
Läcka problem

När läckor uppstår men du kan inte hitta området för läckage , tester kan göras för att identifiera problemet . En förbränning läckage test avslöjar om gaser från bilens avgaser är inne i ditt radiator . Om så är fallet , är en topplockspackning misslyckande ofta orsaken .
Expertråd

National Automotive Radiator Service Association uppmanar förare att få sina kylsystem kontrolleras med hjälp av ett system som är utformat för att kontrollera sju viktiga områden . En termostat och motorfläkten testet är exempel på dessa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69962.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.